P – Leglo!

 

Odgajivačnica “Made by Angel” sa ponosom i velikim uzbuđenjem predstavlja “P” – Leglo! “Finest selection” leglo!

Leglo koje dolazi kao posledica višegodišnjeg truda, rada, zalaganja i ulaganja u odgoj! Ovo je druga generacija naših “Anđela”, i prvo “BRAND NAME” leglo našeg odgoja! Nakon mnogo selekcije, pažljivog biranja, usvajanja znanja, nastalo je ovo leglo, od koga očekujemo mnogo! 

Otac Štenaca je Diamella Narnia made by Angel! – Lordi- Mužjak uvežen iz najbolje svetske odgajivačnice Diamella! Lordi je za sada Juniorski sampion SRBIJE, sampion SRBIJE , GRAND SAMPION SRBIJE, Sampion MAKEDONIJE i GRAND SAMPION MAKEDONIJE, sampion TURSKE i sampion BUGARSKE, zapoceo je Internacionalni Sampionat, i vise puta je odnosio pobede u rasi + kvalifikovan za Crufts za 2017 godinu!

Majka štenaca je Love Religion made by Angel! – Bibi – Ženka koja je u potpunosti našeg odgoja. Nastala iz kombinacije naše šampionke i vrhunskog priplodnjaka iz Nemačke odgajivačnice “Of CuddlyBears”. Potomak je “L” – Legla, koje je proslavilo našu odgajivačnicu, legla o kome su novine pisale i koje je ostavilo neizbrisiv trag u kinologiji na ovim prostorima! Bibi je mladi Šampion Srbije i Zreli Šampion Srbije u lepoti!

U leglu su 5 štenaca! Tri mužjaka i dve ženke! Leglo je rođeno 1.1.2017 !

Žašto kombinacija Lordija i Bibi?

Lordi je mužjak koji je nastao u odgajivačnici Diamella, kao proizvod vrhunskog rada jednog od najboljih odgajivača! Njegova krvna linija je dobro učvršćena, tako što su mu sedam kuja po majčinoj liniji iz iste odgajivačnice. Dakle, krvna linija koja se prati jako dugo, garantuje dobar eksterijer pasa, ali i pre svega dobro zdravlje. Bibi je ženka koja je nastala u našem najboljem i najtrofejnijem leglu. Ženka koja se ističe svojim gracioznošću, posebnom vrstom ekspresije i elegancijom. Sklopljeno sa Lordijem, dobili smo vrhunski predigre pasa, jedan od najboljih u svetu, koji definitivno garantuje dobar potencijal štenaca, kako u izložbenom smislu, tako i u smislu njihovog zdravlja!

Štenci stari 6 nedelja:

Štenci stari 10 dana: