Novosti 2015

7.12.2015  Lordi (Diamella Narnia made by Angel) i moja malenkost, smo imali prilike da ucestvujemo u TV emisiji “Ritam grada”, na poziv ljubaznog domacina, novinara Branka Baneta Petrovica. Ucestovali smo u emisiji na temu “zivot sa bisonom” koju cemo uskoro imati prilike da vidimo i na internetu, do tada, evo fotografija koje ce da docaraju atmosferu sa ovog snimanja, gde je Lordi bio prava zvezda. Snimak emisije mozete pogledati na sledecem linku https://www.youtube.com/watch?v=jav8vCFuCN8 Uzivajte!

6.12.2015. Internacionalna izlozba pasa CACIB Beograd – Evo smo na kraju sezone, koja je bila i vise nego uspesna za “Made by Angel” odgajivacnicu. Iz “L” legla (Inter.Ch.Iceland of CuddlyBears X Ch. Aurora from Little Bichon Land) sva cetiri psa su osvojili svoje sampionske titule. Takodje iz “B” Legla, Bank Robber made by Angel je postao sampion. Sa tri prikazana psa “Made by Angel” odgajivacnica je bila najveca odgajivacnica rase kovrdzavi bison. Zelim da se ovom prilikom zahvalim svim vlasnicima pasa svog odgoja, za fantasticnu sezonu, kao i fantasticnu brigu i negu “Made by Angel” pasa. Takodje, zelim da se zahvalim gospodji Drazenki Pocarek iz Zagreba, za sve godine saradnje i druzenja, kao i na vrhunskom priplodnjaku Iceland of CuddlyBears, ciji je ona vlasnik. Sa ovakvim vlasnicima svojih pasa, prijateljima i saradnicima, nemam razloga da brinem za sledecu sezonu!

 

 17-18.10.2015. Jos jedan izuzetno uspesan vikend za odgajivacnicu “Made by Angel”. Love in Rewind made by Angel aka Kira, na internacionalnoj izlozbi pasa CACIB Pozarevac, je u intermedia razredu dobila titule CAC, CACIB i BOB! Kira je apsolutno impresionirala sudiju iz Grcke, koji je dao sjajne kritike na njen racun. Zahvaljujem se porodici Osrecki, na jako lepoj nezi, ali i prezentaciji Kire, koja je na vrhunskom nivou! Istovremeno njena sestra iz legla London Lady made by Angel aka Lola, bila prezentovana nekoliko stotina kilometara dalje, na internacionalnom duplom CACIBU Skoplje, i postigla fantasticne rezultate. U dva dana, i tri izlozbe, ukljucujuci i specijalku pasa devete grupe, Lola je osvojila 3X CAC, 2 X CACIB i 3 X BOB !!! Time je Lola stekla titulu SAMPIONA MAKEDONIJE i KLUBSKE POBEDNICE MAKEDONIJE! Zahvaljujem se i cestitam Ivani Egelji i njenoj porodici Novkovic na brizi o Kiri, ali ovog puta moram da se zahvalim i Vladimiru Bursacu, koji je bio zaduzen za prezentaciju Lole ovaj put.

 11.10.2015. Posle jucerasnje izlozbe na kojoj je “Made by Angel”  odgajivacnica postala bogatija za jednog sampiona, danas, na nacionalnoj izlozbi pasa CAC Topola, dobili smo jos dva sampiona. Love Religion made by Angel, aka Bibi je postala mladi SAMPIONSrbije, skupivsi trecu titulu prvaka razreda mladih, dok je njen brat iz legla Latino Lover made by Angel aka Laki, osvojio svoj poslednji CAC u nizu i postao zreli SAMPION Srbije. Na izlozbi je bila i “sveza” sampionka Lola ili London Lady made by Angel, koja je odlicno prezentovana i osvojila titulu r.CAC. Na kraju, moj carobljak iz Finske, Diamella Narnia made by Angel aka Lordi, je jos jednom prezentovan u razredu najmladjih, dobivsi najvisu ocenu vrlo perspektivan, kao i najlepse stene rase, ali smo se opet u velikom stilu popeli na postolje i bili drugo najlepse stene cele izlozbe. Zahvaljujem se svim vlasnicima pasa svog odgoja koji me uvek ucine ponosnim, na divnom druzenju i jos boljem staranju o “Andjelima” koji su se kod mene rodili. Hvala do neba Vesni Djordjevic, Ivani Egelji, Aleksandri Manic i Marku Soldu. Sudio je gospodin Miodrag Nikic.

10.10.2015. Internacionalna izlozba pasa CACIB Obrenovac. London Lady made by Angel CAC i CACIB, sa ovom tiutulom Lola je postala novi SAMPION Srbije! Bravo Lola i veliko hvala Ivani Egelji, i njenoj porodici, na predivnoj nezi Lole, ali i fantasticnom radu sa njome na ring dresuri, i uvek fantasticnoj prezentaciji Lole kojom je ostavila izuzetno snazan utisak na sve sudije ove sezone. Sudija je bio Adriano Kandijas.

 4.10.2015 at Elite dog show NDS CAC Backa Palanka made by Angel odgajivacnica je postigla sjajne rezultate, Latino Lover made by Angel, aka Laki, CAC, London Lady made by Angel CAC, Love Religion made by Angel, odlicna druga u razredu mladih pasa,  i na kraju Diamella Narnia made by Angel, aka Lordi, vrlo perspektivan, najlepse stene rase , i teca najlepsa beba na celoj izlozbi, BIS#3. Veliko hvala jos jednom vlasnicima mojih pasa, koji zajedno samom rade kao dobar i uigran tim, zbog cega su rezultati ovako lepi. Hvala Vesni Djordjevic, Ivani Egelji, Aleksandri Manic i Marku Soldu, na tako lepom zalaganju, ali i druzenju. Takodje, veliko hvala gospodji Jani iz Finske, Lordijevom odgajivacu, koja mi je dala ovog zlatnog decaka. Sudila je gospodja Evica Misic.

 27.9.2015.Internacionalna izlozba pasa CACIB Novi Sad. Latino Lover made by Angel, aka Laki, CAC, RCACIB, and Love Religion made by Angel, aka Bibi, JCAC. Na kraju moj carobnjak iz Finske, Diamella Narnia made by Angel, samo sedam meseci star, je dobio titulu vrlo perspektivan, i najlepsa beba rase.. Kasnije me je ucinio jako ponosnim kada je u BIS ringu pokazao sve svoje kvalitete i kada je zaista zablistao u punom sjaju. Nazalost, ovaj put nam je izmakao trofej, jer smo zavrsili na cetvrtom mestu, ali smo zaista zablistali u potpunosti kao tandem, sto se na slika moze i videti. Hvala vlasnicima mojih pasa Vesni Djordjevic i Aleksandri Manic, zajedno sa Markom Soldom, na tako lepoj perezentaciji pasa mog odgoja, i veliko hvala Lordijevom odgajivacu, gospodji Jani Karrenma-Nurminen iz Finske na ovom prelepom decaku koji me cini ponosnim. 

 26.9.2015. Nacionalna Izlozba pasa CAC Prokuplje, nas predstavnik Bank Robber made by Angel, je jos jednom zablistao u punom sjaju, osvojivsi PRM, JBOB, BOB i BOGIII. Jos jednom veliko hvala Ricijevim vlasnicima Mariji i Miodragu Mitic na tako divnoj prezentaciji Ricija.

 20.9.2015. Nacionalna izlozba pasa CAC Turija. Nasa odgajivacnica je ucestvovala sa tri psa i sva tri psa su dobila titule. Nas carobnjak iz Finske Diamella Narnia made by Angel, aka Lordi, se po prvi put izlagao u razredu najmladjih i stekao tutulu Vrlo Perspektivan. Love Religion made by Angel, aka Bibi, je po prvi put ucestvovala na jednoj izlozbi i dobila titulu Prvaka Razreda Mladih, i njen brat iz legla, Latino Lover made by Angel, Laki, je prvi put prezentovan u intermedia razredu i osvojio je svoj prvi CAC. Cestitke vlasnicima Bibi Aleksandri Manic i Marku Soldu i Vesni Djordjevic Lakijevoj vlasnici. Sudila je ekspert za pse za pratnju i razonudu, gospodja Mina Piljevic.

19. i 20.9.2015. Duple izlozbe Cac i Cacib Leskovac. Lepotan mog odgoja Bank Robber made by Angel osvojio je na obe izlozbe, nacionalnoj i internacionalnoj titule 2X Prm, 2X JBOB, 2XBOB, i 2 X BOG II  ! Cestitke i veliko hvala porodici Mitic, Mariji i Miodragu, na predivnoj nezi, radu sa Ricijem i izvanrednim rezultatima koje postizu i na koje smo svi zajedno ponosni. Sudija na nacionalnoj izlozbi je bio Dragan Krstic, a na internacionalnoj Pance Damesk.i (MCD)

13.9.2015. Nacionalna izlozba pasa CAC Kac. Imamo novog mladog sampiona Srbije u lepoti. Latino Lover made by Angel, je osvojio trecu i poslednju titulu prvaka razreda mladih u nizu i time posao Juniorski Sampion. Cestitke njegovoj vlasnici Vesni Djordjevic. Takodje, istog dana je izlagana London Lady made by Angel, aka Lola, koja je osvojila drugi CAC odnosno drugu kandidaturu za nacionalnog Sampiona u lepoti. Cestitke porodici Novkovic, i jos jednom veliko hvala na trudu i radu, te prezentaciji mog odgoja. Sudija je bio Mr.Masanori Fujimoto (Mexico).

30.8.2015. Nacionalna izlozba pasa CAC Stapar. London Lady made by Angel, Lola, prvi put u intermedia razredu osvojila je CAC, dok je njen brat iz legla Latino Lover made by Angel, Laki, dobio jos jednu titulu prvaka razreda mladih u nizu. Cesittke i pohvale za porodicu Novkovic i Vesnu Djordjevic. Sudija je bio Stefan Dimitrijevic.

 7.2015. Odgajivacnica Made by Angel ima novog mladog sampiona! Bank Robber made by Angel, aka Richie, je za vrlo kratko vreme i u velikom stilu zavrsio svoju prvi sampionat. Mladi sampion je postao ucescem na CAC-u Varvarin i CAC-u Vrnjacka Banja 5.7 2015, gde je u jednom danu dobio dve titule prvaka razreda mladih, i jednu titulu najlepseg mladog psa rase. Nakon toga 25.7.2015 na CAC-u Aleksinac, u velikom stilu, biva proglasen za prvaka razreda mladih, najboljeg mladog psa rase, naboljeg psa rase, najboljeg mladog psa izlozbe i treceg poredu od svih pasa za pratnju i razonodu. Prm, JBOB, BOB, JBISS, BOGIII. Zahvaljujem se i cestitam od srca, porodici Mitic, (Mariji i Miodragu) iz Nisa, koji su maksimalno posveceni Riciju i njegovom napretku.

20.6.2015. Nacionalna izlozba pasa CAC Indjija. Nasa nova nada Diamella Narnia made by Angel, aka Lordi, je ocenjen kao vrlo perspektivan uz sjajnu ocensku listu odnosno opis sudije Damira Markova. Na istoj izlozbi su ucestvovala jos dva psa mog odgoja. Latino Lover made by Angel, aka Laki, u vlasnistvu Vesne Djordjevic iz Beograda, je uzeo titulu prvaka razreda mladih i juniorskog najlepseg psa rase, dok je njegova sestra iz legla Love in Rewind made by Angel, aka Kira, u vlasnistvu porodice Osrecki iz Beograda, takodje dobila titulu prvaka razreda mladih, sa kojom je postala Juniorski Sampion Srbije u lepoti!

 17.5.2015 –  Internacionalna izlozba pasa u lepoti CACIB NIS – Bank Robber made by Angel (JWW. Groomeline’s Most Delicious Marabou X Jch.CH. Cassiopeia Bright Star) je proglasen najlepsim psom u rasi najmladjeg uzrasta – Puppie Best of Breed od strane sudije Aleksandre Palumbo.  Kao sto se moze videti na prvoj fotografiji Rici je izasao u novinama, kao centralna figura clanka o medjunarodnoj izlozbi passa u Nisu. Jos jednom sve cestitke i veliko hvala, Ricijevim vlasnicima porodici Mitic (Marija i Miodrag) iz Nisa, za sjajne rezultate i prezentaciju.

 10.5.2015. – Nacionalna izlozba pasa CAC Pancevo. Love in Rewind made by Angel – Kira (Inter.CH. Iceland of CuddlyBears X Ch. Aurora from Little Bichon Land) samo godinu dana stara, dobila je odlicnu ocenu, i titule Prvaka razreda mladih, najlepseg mladog psa rase i najlepseg psa rase! Cestitamo porodici Osrecki na sjajnoj prezentaciji i radu sa Kirom. Sudila je Christina Epursas iz Rumunije.

kira

 

9.5.2015. Nacionalna izlozba pasa CAC Razanj. Bank Rober made by Angel aka Richie (JWW. Groomeline’s Most Delicious Marabou X JCH.CH. Cassiopeia Bright Star) je osvojio titulu veoma perspektivnog u klasi najmladjih pasa, uz sjajan opis sudije Tijane Konrad. Jos jednom sve cestitke i veliko hvala, Ricijevim vlasnicima, porodici Mitic, Mariji i Miodragu iz Nisa.

 

 3.5.2015 – Posle napornog, ali uzbudljivog i lepog vikenda, odgajivacnica Made by Angel je bogatija za jos jednog Juniorskog sampiona Srbije u lepoti. London Lady made by Angel – Lola, je na Internacionalnoj izlozbi pasa CACIB Stara Pazova, uzela trecu i poslednju titulu prvaka razreda mladih i na taj nacin postala mladi sampion Srbije. Sudila je Dragana Vlahovic. Sve cestitke i pohvale za Lolu i njene vlasnike, porodicu Novkovic iz Beograda, sto su doprineli da Lola izgleda i bude prezentovana tako fantasticno.

1.5.2015. Nacionalna izlozba pasa svih rasa CAC Valjevo. Ovo je mala prezentacija mog hendling umeca. Voditi psa koga ne poznajes dovoljno, uvek je izazov. Posao nije bio lak, ali sam se snasao. Divan pas koga ja vodim na slikama je Raffaello Diamond Paradise – Toto, koji je proglasen najboljim psom u rasi. Sudija je  Dragana Bujisic Vasiljevic.

 2.5.2015. Nacionalana izlozba pasa svih rasa, CAC Stari Banovci. Dve mlade zenke mog odgoja su bile prezentovane od strane njihovih vlasnika. Obe sestre su iz istog legla, pa je samo jedna mogla biti pobednik. Ovog puta je to bila Kira – Love in Rewind made by Angel, u vlasnistvu porodice Osrecki iz Beograda, koja je odnela titulu prvaka razreda mladih, ali i junior best of breed, te ucestvovala u izboru za najlepseg mladog psa izlozbe, dok je njena rodjena sestra London Lady made by Angel, ocenjena odlicnom ocenom uz sjajan opis od strane sudije Dragane Vlahovic. Jos jednom sve cestitke za porodice Osrecki i Novkovic i veliko hvala na sjajnoj prezentaciji pasa mog odgoja.

 1.5.2015. Nacionalna izlozba pasa u lepoti CAC Valjevo. London Lady made by Angel (Inter.Ch. Iceland of CuddlyBears X Ch. Aurora from Little Bichon Land) je osvojila jos jednu titulu prvaka razreda mladih. Sve pohvale za sjajnu prezentaciju njene vlasnice Ivane Egelje – Novkovic. Lola je dobila sjajan opis od sudije Dragane Bujisic Vasiljevic.

 19.4.2015. Nacionalna izlozba pasa CAC Gadzin Han – Bank Robber made by Angel, aka Richie je u razredu najmladjih ocenjen kao veoma perspektivan uz sjajan opis i njegovu divnu prezentaciju u ringu. Jos jednom se zahvaljujem Ricijevim vlasnicima porodici Mitic (Marija i Miodrag) iz Nisa, na sjajnom radu sa njime, predivnoj nezi i prezentaciji koja ispunjava i najstroze kriterijume.

 4.4.2015.  Nacionalna izlozba pasa CAC Kikinda – London Lady made by Angel – “Lola”, je osvojila titule Prvaka razreda mladih Prm, najlepseg mladog psa u rasi JBOB, ali i sa svojom mladom vlasnicom i hendlerkom osvojila III mesto u junior hendlig prezentaciji pasa. Veliko hvala porodici Novkovic na izvanrednoj prezentaciji, ljubavi i negi koju lola dobija.

 12.3.2015. Malo prezentacije mog grooming umeca, koji radim kao deo tima Groom Room salona za sisanje i negu pasa. www.sisanjepasa.co.rs Na slikama “Kristal” o kojoj mozete saznati vise na njenoj stranici.

1.3.2015- Medjunarodna izlozba pasa CACIB Beograd. Odgajivacnica “Made by Angel”, je imala svog predstavnika u konkurenciji najmladjih ucesnika. On je Bank Robber made by Angel – Richie. Sin je Juniorskog SVETSKOG SAMPIONA Jww.Groomeline’s Most Delicious Marabou i Juniorske i Zrele sampionke Srbije. JCH.CH. Cassiopeia Bright Star. Richie je u Vlasnistvu Marije i Miodraga Mitić iz Nisa, kojima dugujem veliku zahvalnost za divnu negu koju mu pruzaju. Richie je ocenjen kao vrlo perspektivan, od strane internacionalnog sudije Tatjane Urek iz Slovenije, uz sjajan opis. Hvala Mariji na divnom grumingu i sjajnoj, profesionalnoj prezentaciji.

Njeno ime je London Lady made by Angel, aka Lola. Lola zivi u Beogradu sa njenom vlasnicom Ivanom Egeljom i njenom divnom porodicom. Cerka je internacionalnog sampiona Iceland of CuddlyBears i sampionke Srbije Aurora from Little Bichon Land. Ovom prilikom zelim da se zahvalim Ivani na divnoj negi koju pruza Loli, koja uskoro krece put svojih prvih izlozbi.

 Njeno ime je Love in Rewind made by Angel – Kira. Cerka je internacionalnog sampiona Iceland of CuddlyBears i sampionke Srbije Aurora from Little Bichon Land. Uziva u svom domu sa svojim vlasnicima, porodicom Osrečki iz Beograda i uskoro se sprema za izlozbenu sezonu. Zahvaljujem se porodici Osrečki na tako divnoj nezi koju pruzaju Kiri.