M – Leglo – stenci na prodaju

Odgajivacnica: “Made by Angel” s ponosom predstavlja svoje “M” leglo! Leglo “Zle Grdane” predstavlja plod naseg desetogodisnjeg rada u odgoju! Od ovih stenaca ocekujemo zaista mnogo, kako u smislu eksterijera, tako i u smislu daljeg koriscenja u odgoju. Kada muzjaka iz najbolje svetske odgajivacnice na svetu, uparite sa zenkom koju ste ostavili iz sopstvenog odgoja, rezultat mora da bude sjajan!

Stenci su rodjeni 28.5.2018. U leglu su 4 decaka i 1 devojcica.

Maleficient made by Angel – Zenka – Rezervisana (Australija)
Marketing Manager made by Angel – Muzjak- Rezervisan (Srbija)
My Secret Lover made by Angel – Muzjak – Rezervisan (Švajcarska)
Main Boss made by Angel – Muzjak – Rezervisan (Srbija)
Master Chief made by Angel – Muzjak – Rezervisan (Hrvatska)

Stenci su slobodni za rezervaciju.

Ukoliko zelite da rezervisete psa iz ove kombinacije budite slobodni da se javite 063/294-234 ili milos-kuzmanovic@hotmail.com

 

Otac Stenaca je Diamella Narnia made by Angel – Lordi. Internacionalni Sampion, Juniorski Sampion Srbije, Sampion Srbije, Grand Sampion Srbije. Sampion Makedonije, Grand Sampion Makedonije. Sampion Turske, Sampion Bugarske, Sampion Rumunije. Na mnogo izlozbi osvojioje titulu najboljeg u rasi, i plasirao se medju najbolje pse u svim rasama.

Majka štenaca je Love Religion made by Angel! – Bibi – Ženka koja je u potpunosti našeg odgoja. Nastala iz kombinacije naše šampionke i vrhunskog priplodnjaka iz Nemačke odgajivačnice “Of CuddlyBears”. Potomak je “L” – Legla, koje je proslavilo našu odgajivačnicu, legla o kome su novine pisale i koje je ostavilo neizbrisiv trag u kinologiji na ovim prostorima! Bibi je mladi Šampion Srbije i Zreli Šampion Srbije u lepoti!

Stenci stari 6 nedelja:

Stenci stari 10 dana: