E – Leglo

Odgajivacnica “Made by Angel” sa ponosom predstavlja svoje “E” – leglo. U leglu je samo jedno, zensko stene. Buduci da smo za ovo leglo koristili muzjaka koji dolazi iz engleske odgajivacnice “Pamplona”, ova nasa mala “engleskinja” koja ce imati grcko ime, ce najverovatnije ostati u odgajivacnici, jer nam je potrebno ovakvo pojacanje! Zapravo i prvobitna ideja, kada smo razmisljali da koristimo bas ovog muzjaka u priplodu, jeste i bila ta da dobijemo lepu zenku za dalji odgoj.

Malena, cije ce puno ime biti Eleftheria made by Angel, je rodjena 27.9.2018.

Zasto Jack?

Jack dolazi iz odgajivacnice “Pamplona” iz Mancerstera (Engleska). U pitanju je odgajivacnica koja je svetski poznata, koja je dala mnogo svetskih, evropskih, ali i sampiona Crufts-a! Postoje vec vise decenija, i odgajili su pse koji su definitivno obelezili rasu. Jedan od takvih je iz Jackov otac, koji ima jako mnogo titula. Jack ima jako dobru genetiku iza sebe, a i sada ima sedam godina, vec je koriscen u priplodu i dao je mnogo lepe dece, narocito zenki, sampiona, sto je nama u ovom slucaju i bilo potrebno.

Zasto Crystal?

Crystal je kuja koja je sa ovim parenjem i definitivno zavrsila svoju priplodnu karijeru, i buduci da se znalo da joj je ovo poslednje leglo, zeleli smo da je uparimo sa psom cije krvi nema na ovim prostorima i da zaista ostavimo jednu lepu zenku, ako je moguce nalik njoj. Kristal je vec imala legla, i dala je mnogo sampiona, izmedju ostalih i sampione belgije, francuske, makedonije, grcke, crne gore, bugarske, poljske….Zbog ovih osobina zeleli smo da njenu dobru genetiku zadrzimo, nastavimo i unapredimo kroz parenje sa muzjakom koji je nje dostojan.

 

Ria 2 meseca