Naš pas: Queen

 Queen je dama koja je 2018 godine u našu odgajivačnicu stigla direktno iz Poljske. Queen je došla kao posledica višegodišnje saradnje sa odgajivačnicom Diamond Paradise iz Poljske, koja u svom vlasništvu ima našeg mužjaka za priplodnjaka. Na obostrano zadovoljstvo, dobili smo priliku da u Srbiju donesemo Queen, koja ima potpuno novu krvnu liniju za ove prostore i od koje očekujemo mnogo, kako na izložbama, tako i u priplodu.

Njeno puno ime je Queen made by Angel Diamond Paradise, i nosi prezimena kako odgajivačnice iz Poljske, tako i naše odgajivačnice, na čemu smo posebno zahvalni gospođi Doroti Kadzela-i iz Poljske, koja nam je učinila čast i tim gestom.

Queen je rođena 2.4.2018 godine. Njen otac je Nik Diamond Tory Magic Power a majka Diva Diamond Paradise Anfaresz. U pozadini ovog roditeljskog para, su krvne linije prevashodno iz Norveške i Finske, ali i nekoliko pasa iz Sjedinjenih Američkih država.

                                                            Queen je već osvojila titulu juniorskog šampiona Srbije!

Queen svojim eksrerijerom već sada obećava dobar potencijal, budući da se odlikuje jako dobrom muskulaturom i supstancom, dobrim uglovima, širokim grudnim košem, izvanrednim kvalitetom dlake, proporcijama, dužinom vrata, ali i fenomenalnim karakterom.