B Leglo

Poštovani prijatelji i posetioci web site-a, sa ogromnim zadovoljstvom predstavljam Vam “B” Leglo odgajivacnice Made by Angel. Oni koji prate moj rad sa psima, znaju da se u odgoju držim strogih principa i standrarda, od kojih ne odustajem. U skladu sa time, ovaj put, mogu da Vam predstavim ekskluzivno leglo. Majka štenaca je moja Kristal, ili Cassiopeia Bright Star. Zenka izuzetnog eksterijera, sjajnog temperamenta. Juniorska šampionka Srbije, šampionka Srbije u lepoti, zrela klupska pobednica, kuja koja je mnogo puta proglašena najboljim psom u rasi kod međunarodnih sudija, ali i kuja koja se plasirala među najlepše pse IX fci grupe na više izlozbi. Zbog svega toga, za nju smo želeli najboljeg mužjaka i izbor je pao na juniorskog SVETSKOG ŠAMPIONA. Otac štenaca je Junior World Winner, multi Junior Champion, multi Champion, international Champion, multi BOG, Multi BOB winner, multi Club winner, Best of King Winner “Groomelines Most Delicious Marobou” aka Guliver. Guliver je sasvim sigurno, što se iz priloženih titula može videti, jedan od najuspešnijih pasa današnjice i ponosan sam što sam zahvaljujući gospođi Ivani Slapnickova-oj, iz Praga, vrhunskom profesionalcu u odgoju Kovrdžavih Bišona, ali profesorki Groominga pasa, dobio priliku za ovo parenje. Guliver potiče iz Švedske odgajivačnice Groomelines, koja je poznata po malom broju legala, ali samim time i štenaca, ali uvek kada imaju leglo, to budu psi koji su zaista vrhunski. Guliver je kao štene prodat gospođi Ivani iz Praga, sa kojom je postigao sve ove uspehe i proslavio odgajivačnicu Charnett.

Svi štenci su pronašli svoje nove domove, ponosni smo na ovo leglo, i presrećni zbog toga što su pronašli najdivnije moguće domove.

Belgrade Playboy made by Angel – Mužjak -Vlasnik, Ana Kump, Beograd.

Bank Robber made by Angel – Mužjak – Vlasništvo Marije i Miodraga Mitić iz Niša.

Blue Seduction made by Angel – ženka – Vlasništvo gospođe Barb Raynolds iz Sjedinjenih Američkih Država. Ovo je prvi izvoz srpskog odgoja kovržavih bišona u SAD, na šta smo posebno ponosni. Naša Blue, sada je deo Barb’s odgajivačnice i predstavljaće nas na Američkom kontinentu.

Barb Wire made by Angel – ženka – Vlasnik Arnela Alajbegović, Sarajevo. Izvoz, Bosna i Hercegovina.

B-Najava-Legla-01

Otac stenaca Junior World Winner, multi Junior Champion, multi Champion, international Champion, multi BOG, Multi BOB winner, multi Club winner, Best of King Winner “Groomelines Most Delicious Marobou” aka Guliver.

Majka štenaca Kristal, ili Cassiopeia Bright Star. Zenka izuzetnog eksterijera, sjajnog temperamenta. Juniorska šampionka Srbije, šampionka Srbije u lepoti, zrela klupska pobednica, Multi BOB.

.

Na slededecim fotografijama su stenci koji su sedam dana stari:

Psi su sada stari pet nedelja, ovo su najsvezije fotografije.